starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Workshop met steigerhout – Buffel head pimpen

Wat ga je doen

Ben je niet zo van de opgezette dieren, maar wil je wel een stoere toevoeging aan je interieur? Wat dacht je van een steigerhouten buffelhoofd dat je helemaal in je eigen stijl versiert? Je kunt het buffelhoofd schilderen, versieren met touw en kralen, en er patronen op maken.

Wij hebben voldoende ideeën, maar je mag ook helemaal je eigen creativiteit loslaten! Onder het genot van een kopje koffie of thee ga je aan de slag. En aan het einde gaat iedereen naar huis met een stoere decoratie. Waar ga jij hem ophangen?

Voor een gezellige creatieve workshop ben je bij ons aan het goede adres. Leuk voor een vriendinnendagje, of om te doen met je moeder, zussen of buurvrouw.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01