tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer werken met specifieke materialen
Workshop met glas

Maak de mooiste creaties op óf met glas

Creatief bezig met glas

Glas is een veelzijdig materiaal waarmee je heel veel verschillende creatieve dingen kunt doen. En dat komt goed uit want dat betekent dat je met een workshop met glas zeker bent van een gezellige, creatieve en vooral bijzondere activiteit met jouw groep collega’s, vrienden, vriendinnen of familie.

Lees verder

Als je bij glas in lood alleen aan hoge kerkramen denkt dan hebben we een verrassing: je kunt ook zelf glas in lood maken. Maar ook is er een workshop schilderen met glas op glas of glas blazen. Ook zijn er diverse mozaïek workshops met glas. En wat dacht je van een minituin in glazen pot creëren met workshop terrarium maken?

Genoeg te doen dus met glas of andere workshops met specifieke materialen. Door heel Nederland is wel een workshop met glas en professionele begeleiding te vinden voor jouw unieke vrijgezellenfeest, originele vriendinnendag of onvergetelijk familie uitje.

Weergave:
8 workshops met glas

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01