tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Workshop macramé wandspiegel in ons atelier in Haarlem

Wat ga je doen?

Combineer creativiteit, eigentijdsheid en gezelligheid in één activiteit en ga deelnemen aan de workshop macramé wandspiegel maken. Macramé, de knoopkunst voor woonaccessoires uit de jaren 60 is weer helemaal terug en een wandspiegel met een door jou zelf geknoopte macramé lijst past helemaal in jouw huis.

In de wandspiegel worden er 2 basisknopen gebruikt. Een rechte (square knot), afgewerkt met de Double Half Hitch knoop. Als dit ingewikkeld klinkt dan kunnen we je geruststellen. Het is eigenlijk best simpel en je krijgt goede begeleiding. Kies je eigen kleur en je knoopt er al snel lustig op los.

Ga macramé knopen met je vriendinnen, familie of collega’s op de vaste locatie of op een eigen gekozen locatie. De organisatie denkt altijd met je mee en zorgt voor een gezellige en creatieve beleving van begin tot eind.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 32,50 per persoon (incl. BTW)
6 tot 20 personen
2 tot 2,5 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01