starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Workshop maak je eigen leren (cross body) tas

Wat ga je doen

Ben jij het type dat nooit genoeg tasjes heeft en op zoek is naar een leuk (vriendinnen)uitje? Kies dan voor de workshop maak je eigen leren tas!

Kies één van de verschillende soorten leder en ga creatief aan de slag. Er komt geen naald, draad of machine aan te pas. Het basismodel kun je naar eigen smaak uitbreiden om zo je eigen unieke tas te creëren. Bij elk tasje krijg je een bijbehorende Tazzel die je aan je tas kunt hangen of als sleutelhanger kunt gebruiken.

De workshop is inclusief koffie, thee en is uit te breiden met een lunch of high tea. Combineer je uitje met een bezoekje aan outlet center Rosada en je dag is compleet!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01