tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search arrow head persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer dansworkshops
Workshop linedance

Samen op een rij, met z’n allen in de pas met country en western

De linedance is komen overwaaien uit Amerika. Het is een dansvorm waarbij in rijen/lijnen wordt gedanst met dezelfde bewegingen in de maat zodat de groep synchroon danst en het er dus uitziet als één beweging. Deze dansvorm is ontstaan op countrymuziek, maar tegenwoordig is deze dans ook heel populair op Ierse muziek of bijvoorbeeld pop of salsa.

Lees verder

Een workshop linedance is een gezellige, actieve dansworkshop voor allerlei soorten groepen. Leer je collega’s beter kennen, doe iets nieuws met je vriendengroep of maak er een groot familie linedancefeest van.

Na de ontvangst en een vrolijke warming-up gaan jullie opstellen in rijen voor het echte werk. Handen in de zij of duimen in de broekzak en voetjes van de vloer. Blijf in de maat met de muziek en in lijn met de groep. Het ziet er prachtig en simpel uit, maar het vraagt toch echt wel wat oefening. De dansinstructeur heeft alles op een rij en voert jullie naar een mooie einddans.

Weergave:
2 workshops

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01