starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Workshop koeien schilderen

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,3
Uit 6 beoordelingen
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Beestachtig (vrij)gezellig

De workshop 'Beestachtig schilderen' is in mijn ogen de leukste workshop die je kunt doen met 'n groep mensen die redelijk vreemd zijn voor elkaar maar die wel 'n leuke dag willen hebben samen. Zoals met een vrijgezellenfeest. Een aantal zwangere kipjes en een bruid die fan is van schaapjes, de workshop van Stef was de perfecte oplossing.

De aanstaande bruid en haar levensgrote schaap stonden in het stralende middelpunt en iedereen heeft een geweldige middag gehad. We hebben allemaal meegedacht en meegeschilderd met als eindresultaat: Het Schaap van Catan.

Special credits voor Stef die de middag als een geheel gemaakt heeft. Tips, materialen en zijn talent om iedereen steeds aan het werk te houden. Er is keihard gewerkt en gelachen. Bedankt hiervoor! Ik zal deze workshop bij iedereen aanraden.

maandag, 4 mei 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De heer

Tijdens onze gecombineerde workshop Schilderen als Herman Brood / Verfsmijten haalde Stef letterlijk en figuurlijk alles uit de kast om ervoor te zorgen dat we allemaal een prachtig schilderij maakten.
Niet alleen met allerlei soorten materialen zoals spuitbussen, flessen verf, rollers en kwasten, maar ook met allerlei tips, aanwijzingen en vooral door de ruimte te geven voor eigen ideeën en inzichten.
(Bijna) alles kan en mag worden gebruikt en uitgeprobeerd. Zo krijg je met dezelfde technieken toch weer heel verschillende resultaten!
Een erg leuke, gezellige en leerzame middag waarbij ook de inwendige mens goed werd verzorgd dmv hapjes en drankjes. Na het drogen van de werken heeft Stef ze nog allemaal afgelakt en konden de werken mee naar huis worden genomen.
Het werk wat we met de afdeling hebben gemaakt krijgt een mooi plekje op kantoor!

vrijdag, 5 december 2014
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Verfsmijten bij Stef

Hey Stef, het was ontzettend leuk afgelopen vrijdag bij het verfsmijten.
Ook jou leuke manier van begeleiding maakte het tot een feest. We hebben enorm veel lol gehad en...............de catering was geweldig goed, wat een heerlijk eten.
Het is een aanrader voor iedereen die eens wat anders wil dan de gewoonlijke dingen!
Ik zou zeggen "ga verfsmijten bij Stef!"

dinsdag, 18 november 2014
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

In een woord: Fantastisch

Bij deze nog efkens hartelijk dank voor de geweldige middag , die je ons bezorgd hebt.
Door werkelijk een ieder is het op deze manier met elkaar bezig zijn als verfrissend ( niemand kende het fenomeen ) en als een voortreffelijke manier om elkaar wat ongedwongen te ontmoeten ervaren.

zaterdag, 18 oktober 2014
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Familiefeest

Eind juni 2014 hebben wij met (bijna) de hele familie een workshop 'koe-schilderen' gedaan bij Stef Vedder in Bunschoten-Spakenburg.

Wij waren met 15 volwassenen en 4 kleine kinderen.
We hebben een kalf beschilderd met ons allen en ieder een object naar keuze (varken, olifant).

Ons oordeel was unaniem: Het was geweldig !
Goed verzorgd, prima locatie, goed en genoeg materiaal, duidelijke uitleg, Stef had veel geduld met de kinderen (ook belangrijk!). En de resultaten zijn keurig thuis afgeleverd. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij geven voor deze middag een dikke 9!!

dinsdag, 22 juli 2014
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Surprise

We hadden een surprise-party georganiseerd voor onze vriendin Yvonne, omdat ze ?? werd.
De voorpret was al geweldig, de middag was nog veel leuker. Een aantal van ons heeft creatieve genen, een aantal ook absoluut niet, maar iedereen voelde zich die middag Kunstenaar!
Slechts een paar kleuren (rood-geel-blauw-wit) hadden we tot onze beschikking , maar we hebben in korte tijd van Stef geleerd dat je daarmee echt alle denkbare kleurgradatie's kan maken. Het is haast onvoorstelbaar, maar er waren momenten dat acht vrouwen compleet stil aan het werk waren
En dan is het heel verrassend dat we, zeer zeker ook door de inspirerende aanwijzingen van Stef, met elkaar na 3 uur toch het mooie vrouwelijke stierkalfje hadden gemaakt dat we een paar uur eerder in onze gedachten hadden.
Maar wat nog veel belangrijker is: wij hebben een werkelijk onvergetelijke leuke middag gehad!!

maandag, 14 juli 2014

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01