tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer workshops accessoires maken
Workshop kleding pimpen

Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een totaal nieuwe look

Workshop kleding pimpen: Maak een kunstwerk van een kledingstuk

Combineer creativiteit en gezelligheid met kleding en je hebt een workshop kleding pimpen. Voeg hier je vriendinnen, collega’s of familieleden aan toe en iets lekkers te drinken en te eten en je hebt alle ingrediënten voor een super gezellige activiteit. Bovendien ga je naar huis met een uniek item waar je ook nog eens veel plezier van hebt.

Lees verder

Tijdens de workshop kleding pimpen maak je van een ‘gewoon’ kledingstuk iets unieks en bijzonders. Iets wat niemand anders heeft en wat helemaal naar jouw smaak is. Dit kunnen bijvoorbeeld slippers zijn die je pimpt met bling bling, bloemen of strikken tot een kleurrijke eyecatcher. Je kunt ook uit diverse kledingstukken een nieuw item maken of een simpel t-shirt omtoveren tot een artistiek geheel met textielverf, applicaties of met de tie-dye techniek.

We noemden al een workshop slippers pimpen of t-shirt verven, maar er zijn ook speciale kerstvarianten om een foute kersttrui te pimpen. En wat dacht je van je eigen oude bh tot iets compleet nieuws maken? Er is altijd veel ruimte voor eigen creativiteit en inbreng maar natuurlijk is er ook een workshopbegeleider aanwezig voor uitleg en aanwijzingen.

Maak het ook nog duurzaam door te kiezen voor het werken met tweedehands kleding of door een effen shirt van je zelf mee te nemen en dit te gebruiken om het een nieuw uiterlijk te geven.

Waar kun je een workshop kleding pimpen doen?

Er worden workshops kleding pimpen georganiseerd op vaste locaties door heel Nederland in leuke ateliers, inspirerende workshopruimtes of gezellige zaaltjes. Maar vaak is het ook mogelijk om een workshop te organiseren op een eigen gekozen locatie of zelfs bij je thuis.
Heb je de smaak te pakken kijk dan ook eens bij een workshop Ibiza tas of hoed pimpen.

Weergave:
2 workshops kleding pimpen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01