tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search arrow head persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer dansworkshops
Workshop kizomba

Maak kennis met de sensuele Angolese dansstijl

De Kizomba dansstijl komt uit Afrika, uit Angola om precies te zijn, en is ontstaan in de jaren 1980. Kizomba betekent ‘feest’ in Kimbundu, een van de talen die in Angola gesproken wordt. Het leuke is dat deze dansstijl heel goed gemixt kan worden met bijvoorbeeld hiphop, de tango of andere latin dansstijlen en daarom gaat deze opzwepende dans de hele wereld over.

Lees verder

Tijdens een kizomba workshop leer je de basis van deze dans op de langzame, romantische en sensuele muziekritmes. De dans wordt gedaan in koppels, maar dit kan net zo goed een vriendin zijn als je partner. Met de goede aanwijzingen en het aanstekelijke enthousiasme van de dansinstructeur gaat iedereen het optimale halen uit deze dansworkshop.

Na een warm welkom en opbouwende warming-up komt de kizomba aan bod. Met vloeiende bewegingen en licht voetenwerk leidt de een de ander over de dansvloer waarbij de bovenlichamen dicht bij elkaar zijn.

Weergave:
2 workshops

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01