tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time flag weather info

Workshop keramiek of servies beschilderen

Wat ga je doen?

Voor ieder feestje of uitje hebben wij het leukste assortiment aan keramiek staan dat jij mag beschilderen in jouw lievelingskleuren! Borden, kopjes, bekers, theepotten, kannen, schalen,  maar ook vazen, waxinelichthouders, doosjes voor snuisterijtjes en spaarpotten. Er is zelfs rondom de feestdagen een speciaal Paas- en Kerst assortiment. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het! Er is voor iedereen en voor elke leeftijd wel iets te kiezen! En het leukste is dat je helemaal niet creatief hoeft te zijn om deel te nemen aan deze workshop (waarschuwing... dat word je hierna vanzelf wel). Wij begeleiden je tijdens de workshop en geven leuke en verrassende tips en tricks zodat je echt iets moois kan maken.

Een workshop is ontspannend... zeggen ze. Nou, bij onze workshops heb je subiet last van een gezonde keuzestress. Want eerst mag je kiezen wat je gaat beschilderen. Dat schattige kopje met schotel, of liever een grote fruitschaal? Of wil je die mooie theepot of toch die coffee to go beker? En als die keuze gemaakt is, komen we bij de volgende: wij hebben namelijk alle kleuren van de regenboog (en zelfs nog meer) aan glazuren staan waarmee jij het witte keramiek kan gaan beschilderen. Nog meer keuzes dus. Maar dan, als je eenmaal bezig bent, zal je merken dat deze workshop voor veel plezier en echte ontspanning garant staat! 

Bij vrijgezellenfeestjes raden wij aan om de bruid/bruidegom zelf bijvoorbeeld een compleet ontbijt- of theeservies samen te laten stellen welke jullie dan met elkaar in hun lievelingskleuren en thema gaan beschilderen. Een geweldig en persoonlijk aandenken aan jullie feestje!  

Wij zorgen er echt voor dat jullie uitje onvergetelijk zal worden. Onze workshops zijn geschikt voor alle leeftijden, dames en heren, voor vrienden, vriendinnen, familie en voor collega's. Natuurlijk staat er bij elke workshop onbeperkt koffie/thee/ fris en wat lekkers te snoepen klaar voor julllie. Dit zit bij de prijs inbegrepen. 

De workshops geven wij tot  10 personen in ons huiskameratelier in Leidschendam. Bij grotere groepen kunnen de workshops op elke gewenste locatie gegeven worden. Dit uiteraard in overleg. Wij bieden de mogelijkheid om de workshop uit te breiden met een lekkere high tea.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

Op aanvraag
2 tot 25 personen
Ongeveer 3 uur
Nederlands en Engels
Binnen
Goed om te weten:
  • Onbeperkt non alcoholische drankjes
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief workshop begeleiding
  • Vanaf 10 jaar
  • Deze activiteit is Zondag niet te boeken
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01