tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Workshop keramiek of servies beschilderen

Wat ga je doen?

Wil jij met een groep van minimaal 15 personen keramiek beschilderen? Dan komen wij graag naar jullie locatie om deze workshop te verzorgen! 

Niets is zo ontspannend en gezellig om met een groep aan het tekenen en schilderen te gaan! De workshop zelf is al een feest en dan krijg je na een een poosje ook nog eens een prachtig blijvende herinnering ervan terug als het keramiek afgebakken is! 

Wij bespreken van tevoren met elkaar welke producten er door ons meegenomen worden en na de uitleg mag iedereen dan zijn eigen unieke stijl en kleuren aan het keramiek geven.  Wij nemen uiteraard alle benodigdheden hiervoor mee. 

Ons assortiment keramiek is voor elke leeftijd toegankelijk en je hoeft absoluut geen ervaring te hebben om echt iets moois te kunnen maken. Wij hebben producten die alleen maar "ingekleurd" hoeven te worden en anders helpen wij echt stap voor stap om jouw idee uit te werken. 

Deze workshops zijn geschikt voor kinderfeestjes, familiedagen, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en ...nou ja...noem maar op om welke reden dan ook! 

Minimale aantal deelnemers voor een workshop op locatie is 15 personen. Mochten er op de afgesproken dag onverhoopt toch minder personen aanwezig zijn dan blijven de minimale kosten voor 15 personen gelden. 

Er is geen maximaal aantal deelnemers voor ons, de groepen kunnen dus zo groot zijn als nodig is.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 25,- per persoon (incl. BTW)
15 tot 50 personen
Ongeveer 3 uur
Wij komen op locatie in Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01