starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Workshop kaas maken

Kun jij er kaas van maken tijdens deze ambachtelijke uitjes?

Kaas maken, een leerzame en smaakvolle workshop

Ben je gek op kaas en heb je altijd al willen weten hoe kazen precies gemaakt worden? Doe dan een workshop kaas maken. Kaas maken is een oud ambacht waar het nodige bij komt kijken. Voordat kaas als blokje op je bord ligt gaan er heel wat processen aan vooraf. In deze workshop word je op een kaasboerderij alles bijgebracht over dit interessante proces.

Word een echte kaaskenner samen met je collega’s op een bedrijfsuitje, met vrienden of vriendinnen of familie op een gezellig leerzaam smakelijk uitje. Werk met koemelk of geitenmelk, kijk, leer, proef en geniet.

Op de boerderij valt natuurlijk nog veel meer te beleven en het is dan ook goed mogelijk dat je deze workshop combineert met andere boeren activiteiten of spellen.

Getoonde uitjes 1 - 2 van 2

Heb je je altijd al afgevraagd hoe het is om je eigen kaas te maken? Probeer het nu zelf in ons Kaas Atelier in Warten. Leuk als informatief en praktisch bedrijfsuitje, vriendenmiddag of vrijgezellenfeest. Say cheeeese.

Prijs
€ 32,50 per persoon
Aantal
10 tot 25 personen
Locaties
Warten
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Omdat de boerderij in Kamerik van oorsprong een kaasboerderij is, kun je bij ons leren hoe je kaas maakt! Ga samen met een expert aan de slag met het gehele proces van melk en stremsel. Gebruik de pers en ervaar de eerste stappen van echt kaas maken. Deze oude ambacht is typisch Nederlands en na de workshop weet jij hoe de vork in de steel steekt.

Prijs
Vanaf € 15,00 per persoon
Aantal
10 tot 25 personen
Locaties
Kamerik
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01