tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather

Workshop Improvisatietoneel / Theatersport

Omschrijving

Wil je met je collega's of vriendengroep een unieke ervaring waarin je wat hebt geleerd maar vooral heel veel met elkaar gelachen? Wil je eens zien wat je collega of vriend eens van een heel andere kant zien? Zet dan een workshop improvisatietoneel/theatersport op het programma dat tegelijkertijd leuk, lachen en een béétje spannend is, maar ook gaat over samenwerken, accepteren en doen!

De workshop is geschikt voor elke groep, ervaring is totaal niet vereist. Bij grotere groepen worden workshops parallel gegeven waarna er gezamenlijk wordt afgesloten middels een mini-voorstelling waarin de groepen elkaar het geleerde laten zien.

Gegarandeerd plezier tijdens deze leuke workshop!

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van de workshop

€ 20,- tot € 30,- per persoon (incl. BTW)
6 tot 100 personen
1 tot 3 uur
Binnen
Mogelijk in elke plaats in Nederland

Gemiddeld een 10,0 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Een heel geslaagde avond!

Ik kon me er van tevoren niet echt een voorstelling maken bij deze activiteit, wist niet wat ik kon verwachten maar ik vond het super leuk! Het gaat om; accepteren, luisteren, kijken, lachen, open staan voor feedback, durfen te falen…… Er zaten veel (verborgen) boodschappen in die overeen komen met onze waarden binnen de praktijk. Ik heb veel leuke reacties gekregen van mijn collega’s het was echt heel leuk!

Door: Ellen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01