tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather

Workshop Imago, Kleur of Style Check in Arnhem

Omschrijving

Succes trek je aan! Het is geweldig om samen met vriendinnen of collega’s in gesprek te zijn over je imago, kleur en kledingstijl. Anker Styling verzorgt mooie workshops voor groepen vriendinnen, collega’s en ondernemers. Je ervaart wat kleur en kleding voor invloed hebben op wie jij bent en wil zijn. Het is een gezellige en inspirerende workshop waar je nog jarenlang plezier van hebt.

Je kunt de workshop ook op maat laten samenstellen. Je komt veel te weten over jouw imago, jouw beste kleuren en kledingstijl. Kleding kopen kost je vanaf nu minder tijd en je doet geen miskopen meer. Hoe fijn is dat!

Een onspannen en gezellig uitje waar je nog lang plezier van hebt.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van de workshop

€ 25,- tot € 50,- per persoon (incl. BTW)
1 tot 6 personen
Ongeveer 3 uur
Binnen

Gemiddeld een 9,4 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
8,0 Prijs/kwaliteit

Wat een verademing!

Marianne leerde ik kennen toen ze bij ons ondernemersnetwerk het Imagospel leidde. Dat bracht ondernemers op een bijzondere manier met elkaar in gesprek. Heel leuk en verfrissend!
Tijdens een individuele Stylecheck was ik onder de indruk van haar deskundigheid.Ze creëert een veilige sfeer en geeft enorm goed toepasbare adviezen voor kledingkeuze in verschillende omstandigheden.Het was een verademing om te zien wat kleuren, dessins en stoffen voor je kunnen doen. Veel dank Marianne!

Door: Astrid
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01