starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Workshop IJssculpturen maken - Glope Events

Wat ga je doen

Een winter event dat in ons aanbod absoluut niet mag ontbreken is de 'workshop IJssculpturen maken', ook wel ijscarven genoemd. Een ontzettend plezierige en creatieve winteractiviteit waarbij jullie op een groot blok helder ijs jullie fantasie flink kunnen botvieren.

Met een speciaal hamertje en beiteltje en het nodige schaaf- en schuurwerk wordt de nodige ijspret absoluut gegarandeerd. Na het tekenen van het basisontwerp ga je met zijn tweeën of drieën aan de slag met uiteraard handschoenen aan tegen de kou. De beste ijssculptuur kunstenaars worden geselecteerd op basis van creativiteit en originaliteit, maar ook de gekste creatie kan winnen.

De workshop vindt op bijzondere winterse locaties plaats zoals het Kurhausplein in Den Haag, het Museumplein in Amsterdam of op het dak van Amsterdam, de Skylounge van het Hilton. Liever een andere locatie? Wij kunnen naar elke locatie komen in Nederland en België.

Een ijzig leuk evenement voor elk soort groepsuitje of bedrijfsuitje.

Heb je interesse in deze workshop?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01