starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
IJskoud de leukste ijssculpturen maak je hier

Workshop ijssculpturen maken

IJzingwekkend leuke ijspret: ijssculpturen maken

Een echte winteractiviteit waar je met een koud blok ijs aan de slag gaat om er iets moois uit te hakken. Een bijzondere vorm van beeldhouwen, omdat het bewerken van ijs met een beitel toch wel even anders werkt dan wanneer je hout of steen als uitgangspunt neemt.

Deze workshop wordt vaak gereserveerd voor een bedrijfsuitje, maar ook als vriendenuitje om gezellig iets te ondernemen ook zeer gewild. De ijspret voornamelijk uit het hakken, schuren en schaven aan het ijs, dit zogenaamde ice carven staat garant voor een onwijs cool middagje pret.

Werk rond een thema, beeld elkaar uit, wees creatief en maak de mooiste dingen met dit glasheldere materiaal. Kleine maar ook grote groepen kunnen deelnemen aan deze funervaring, ter plekke of op locatie in heel Nederland.

Getoonde uitjes 1 - 3 van 3

Gezellig samen bezig zijn, bezig met iets creatiefs, maar eens iets anders dan schilderen of beeldhouwen? Kies dan voor een workshop ijssculpturen maken. Een verrassende en leuke activiteit met verassend mooie resultaten.

Prijs
€ 27,50 per persoon
Aantal
20 tot 750 personen
Locaties
Op elke gewenste locatie in Nederland
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
1,5 meter

Heb jij je ook wel eens afgevraagd hoe die mooie ijssculpturen worden gemaakt? Het zijn echte kunstwerken met veel details, standbeelden van ijs. In deze winterse workshop kom je te weten welke technieken en welk gereedschap je kunt gebruiken om zelf ook een meesterwerk te creëren!

Prijs
€ 20,00 tot € 30,00 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locaties
Op elke gewenste locatie in Nederland
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
1,5 meter

Een winter event dat in ons aanbod absoluut niet mag ontbreken is de 'workshop IJssculpturen maken', ook wel ijscarven genoemd. Een ontzettend plezierige en creatieve winteractiviteit waarbij jullie op een groot blok helder ijs jullie fantasie flink kunnen botvieren.

Prijs
€ 27,25 tot € 35,70 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locaties
Op elke gewenste locatie in Nederland
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01