tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Workshop IJssculpturen - Een Creatief Winteruitje

Wat ga je doen?

Verwelkom de winter met een bruisende dosis gezelligheid! Als de koude maanden hun intrede doen, is het tijd voor een uniek uitje om je team te versterken.

In onze betoverende workshop ijssculpturen komen kunst, teambuilding en winterse warmte samen. Onder deskundige begeleiding krijgt iedereen de kans om zichzelf te ontpoppen als een ware ijskunstenaar, beeldhouder of zelfs een ijskoning(in). Jong of oud, ervaren of beginner, deze workshop is toegankelijk voor iedereen, waardoor het de perfecte keuze is voor bedrijfsuitjes en familiebijeenkomsten.

En als je deze ervaring tijdens de kerstperiode plant, hebben we een bijzondere verrassing voor je in petto. Onze eigen kerstman en zijn vrolijke elfjes zullen je verwelkomen en de workshop in een magische kerstsfeer hullen.

Na het beeldhouwen wacht een heerlijke beloning op je: een warm drankje en smakelijke hapjes om bij te komen en na te praten over je kunstwerken.

Dus laat je innerlijke kunstenaar ontwaken en omarm een winterse middag vol creativiteit, samenwerking en knusse gezelligheid tijdens onze workshop ijssculpturen! Wacht niet langer, boek nu en geef jezelf en je team een onvergetelijke winterse ervaring.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 27,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 20 personen
Vanaf 1,5 uur
Wij komen op locactie in Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland en Overijssel
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands, Engels en Duits
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01