tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Workshop ijssculpturen - bij jou op locatie

Wat ga je doen?

Ben je op zoek naar een leuk en origineel teamuitje en willen jullie iets creatiefs doen in combinatie met een dosis fun, dan is de workshop ijssculpturen echt iets voor jullie! Deze workshop kan je overal uitvoeren en is een echte teambuildingsactiviteit waarbij goed samenwerken van groot belang is.

De workshop ijssculpturen wordt gegeven door onze enthousiaste begeleiding die alle benodigde materialen en kristalheldere ijsblokken verzorgt en meeneemt naar een binnen/buiten locatie van jullie keuze. Na de uitleg en hoe te sculpturen, ga je samen in een team van 3 personen eerst een 3D-ontwerp maken. Onze begeleiding beoordeelt of dit ontwerp te realiseren is en hierna mogen de teams van start gaan. Is het ontwerp gerealiseerd, dan is het tijd voor de finisihing touches waarbij eventueel versieringen gebruikt kunnen worden. Als laatste bereiden de teams een presentatie voor waarbij ze hun creatie presenteren aan de rest. Voor het team met het beste ijssculptuur in combinatie met de leukste presentatie is er een prijs!

De workshop ijssculpturen heeft een totale duur van circa 1,5 tot 2 uur vanaf de uitleg tot en met de prijsuitreiking. De prijs t/m 30 personen bedraagt €1125 excl. BTW. Per team van 3 personen kost het €112,50 excl. BTW extra. In de Randstad en Noord-Nederland worden extra reisuren gerekend vanaf €75 meerprijs. Genoemde prijzen is voor de workshop zelf doch exclusief werktafels, eten en drinken. Jullie regelen zelf een (horeca)locatie, komen naar jullie kantoor, of wij verzorgen graag in ons landelijk netwerk een passende horeca locatie met werktafels, eten en drinken.

Meestal verzorgen wij ijssculpturen buiten, maar is (bij slecht weer) ook binnen te verzorgen. Tijdens de workshop gaan wij er vanuit dat de locatie voor werktafels kan zorgen. Deze (sta)tafels dienen een minimale omvang te hebben van 70x70 cm. Tegen meerprijs kunnen wij echter ook werktafels verzorgen. Daarnaast bieden wij voor binnen locaties desgewenst lekbakken aan voor een meerprijs van €5 excl . BTW per ijsblok. Voor nog meer bescherming kunnen wij ook zorgen voor zeil op de vloer, prijs op aanvraag (afhankelijk van groepsgrootte en locatie). 

Deze workshop is ook ideaal te combineren met ijsspelen / fun curling op diverse ijsbanen zoals Eindhoven, Geleen, Tilburg, Utrecht, Haarlem, Breda en Den Bosch.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 41,- per persoon (incl. BTW)
20 tot 500 personen
Vanaf 1,5 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands, Engels en Duits
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01