starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Workshop Ibiza tassen

Wat ga je doen

Zelf een eigen, hippe en unieke Ibiza tas maken. Hoe leuk is dat! Tijdens deze trendy workshop ga je aan de slag met je eigen Ibiza tas. De tas is met de hand gemaakt en heeft mooie leren hengsels. We gaan de tas beschilderen met behulp van sjablonen, zo kan je tas nooit mislukken. Daarna gaan we de tas pimpen met de mooiste linten, knopen, leer een glittersteentjes.

Alles om jouw eigen en unieke Ibiza tas te maken met vrolijke hippiekleuren en motiefjes van het eiland Ibiza. Deze creatieve workshop is geschikt voor zowel kleine als grote groepen en je hebt geen ervaring nodig. Uiteraard krijg je vooraf een duidelijke uitleg en handige tips.

Het is een ruime en mooie tas. Uiteraard te gebruiken als strandtas, maar ook als shopper of ruime boodschappentas. Een super praktische tas dus. Voor deze workshop heb je geen enkele creatieve ervaring nodig. Wij geven je alle handvaten, inspiratie en materialen om tot een mooie tas te komen. Het lukt altijd! Wist je dat iedere deelnemer na afloop een Ibiza certificaat ontvangt?

Deze workshop is inclusief:

  • Tas met lange leren hengsels
  • Acryl verf
  • 2 linten, extra lint los te koop. Keuze uit franjeband, pompomband (dat is een band met die leuke bolletjes) of lint met glitters en nog veel meer!
  • Stukjes leer
  • Glitter steentjes
  • Sjablonen
  • Gereedschappen
  • Workshopbegeleiding
  • We gaan er een echt feestje van maken!
  • Na afloop ontvangt iedereen een certificaat

Locatie

Wij geven de workshop op locatie. Hiervoor rekenen wij € 0,29 aan reiskosten. Wij hebben workshop begeleiders door heel Nederland. Wij zoeken de dichtstbijzijnde voor je, om zo niet teveel kwijt te zijn aan reiskosten.

Heb je interesse in deze workshop?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01