tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer workshops accessoires maken
Workshop Ibiza tas pimpen

Pimp je eigen strandtas in hippe Boho Ibiza style

Maak je eigen vrolijke Ibiza tas!

Tijdens deze inspirerende workshop transformeer je een gewone rieten tas tot een prachtig gepersonaliseerd accessoire met een mix van kleurrijke lintjes, kantjes, kralen, kwastjes, leer, oude sieraden, sjablonen, veren, strass en lovertjes.

Creatief en toegankelijk

Onze workshops Ibiza tassen maken zijn geschikt voor iedereen, ongeacht je ervaring of vaardigheden. Met professionele begeleiding en een overvloed aan materialen is het gemakkelijk om je eigen stijl tot leven te brengen en een unieke tas te creëren die bij jou past.

Perfect voor groepen

Of je nu een vriendinnengroep, vrijgezellenfeest, moeder-dochter uitje, bedrijfsuitje of teamuitje organiseert, onze workshop Ibiza tassen maken is de ideale keuze voor een leuke en gezellige activiteit. Terwijl je creatief bezig bent, geniet je van het samenzijn en creëer je tegelijkertijd een blijvende herinnering.

Veelzijdige en praktische tas

De vrolijke en hippe Ibiza-tassen zijn niet alleen perfect voor het strand, maar ook voor dagelijks gebruik, zoals voor boodschappen of als decoratief accessoire. Met jouw gepersonaliseerde Ibiza-tas ben je altijd klaar om stijlvol op pad te gaan.
 

Weergave:

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01