starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Workshop Houten Fotoblokken

Wat ga je doen

Een workshop waar je echt wat aan hebt! Met een groep vriendinnen, een vrijgezellenuitje, familiedag of gewoon alleen, deze workshop boek je van één tot oneindig veel personen. We gaan aan de slag met het zetten van 5 vooraf doorgemailde foto's op houten blokken van 10x15 cm. Je gaat gegarandeerd naar huis met een mooi resultaat.

Je krijgt tijdens deze workshop geen vieze handen, maar kunt juist gezellig bijkletsen terwijl je de mooie houtblokken maakt. En geen zorgen als je niet de meest creatieve persoon bent, iedereen kan het!

Dit creatieve en gezellige uitje kan ook op jouw locatie worden gegeven vanaf 10 personen. Ook kun je kiezen voor een high tea, lunch of diner. Dus, heb je net mooie foto's laten maken tijdens een fotoshoot, of wil je iets bijzonders maken van je trouwfoto's of van babyfoto's? Kom dan een houten fotoblok maken, dat in elk interieur past.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01