starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Workshop Houtbranden At Home

Wat ga je doen

De Corona maatregelen zorgen ervoor dat we veel tijd thuis moeten doorbrengen. Weet je niet meer hoe je de (oppas)kinderen bezig moet houden? Wil je iets leuks maken voor opa en/of oma, Pasen, Moederdag, Vaderdag? Of misschien is er wel iemand in je gezin jarig de komende quarantaine periode. Om er toch een beetje een feest van te kunnen maken, zijn er nu DIY Workshop Houtbranden pakketten te huur.

Samen met het gezin een middagje lekker branden. Alle benodigdheden zitten erin om er veel plezier aan te beleven. Ook een duidelijke uitleg over de technieken van het houtbranden.

De prijs van deze pakketten is variabel. Het is afhankelijk van de periode waarvoor je het wilt huren, het aantal deelnemers en de producten die je ermee wilt gaan branden. Naast de huur pakketten zijn er ook pakketten met een gloednieuwe houtbrander. Hiermee kun je veel langer lekker creatief bezig zijn!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01