tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer schrijfworkshops
Workshop handletteren

Maak je eigen unieke handgeschreven quote tijdens de workshop handletteren

Ontdek de creatieve wereld van handlettering tijdens een van onze workshops! Leer de kunst van het tekenen van letters en creëer prachtige handgeschreven stukken. Onze deskundige instructeurs zullen je begeleiden door verschillende stijlen, technieken en materialen. Boek nu en ontdek de schoonheid van handlettering!

Deze creatieve workshop is de perfecte gelegenheid om te leren hoe je prachtige handgeschreven letters maakt. Hieronder hebben we enkele details over de workshop opgenomen om je te helpen beslissen of dit de juiste activiteit voor jou is.

Wat maakt een workshop handletteren speciaal?

Handlettering zie je overal in restaurants, op kaarten, krijtborden en etalageruiten. Je kan met handletteren van elk woord iets sierlijks en opvallends maken. De workshop is een geweldige manier om deze kunst te leren, je creativiteit te uiten en nieuwe vaardigheden te leren. We bieden een leuke en interactieve ervaring waarbij je persoonlijke begeleiding krijgt om je eigen unieke handlettering-stijl te ontwikkelen.

Wat is de doelgroep van de workshop handletteren?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in handletteren. Het maakt niet uit of je nog nooit eerder handlettering hebt geprobeerd of dat je al enige ervaring hebt, deze workshop is voor iedereen toegankelijk. Of je nu een creatief persoon bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe hobby, deze workshop biedt iets voor iedereen.

Deze workshop wordt vaak geboekt voor: vriendinnenuitjes, teamuitjes en groepsuitjes

5 veel gestelde vragen over de workshop handletteren:

 1. Wat is handletteren?
  Handletteren is het tekenen en creëren van mooie letters en woorden, waarbij elke letter uniek en persoonlijk wordt gemaakt. Het gaat verder dan alleen het schrijven van tekst en is eerder een vorm van kunst. Het is een creatieve manier om je eigen persoonlijkheid en stijl uit te drukken door middel van letters, kleuren en lay-out. Met een workshop handletteren leer je verschillende technieken en tips om je eigen unieke handgeschreven kunstwerken te creëren.
 2. Wat is het verschil tussen handletteren en kalligrafie
  Handletteren heeft zijn oorsprong in de kalligrafie, een oude kunstvorm die al eeuwenlang bestaat. Kalligrafie is de kunst van het schrijven van mooie letters en is ontstaan in verschillende culturen, waaronder China, Japan, Europa en het Midden-Oosten. Handletteren is een moderne variant van kalligrafie en richt zich meer op het creëren van decoratieve letters en woorden in plaats van het schrijven van perfecte letters en woorden.
 3. Wat voor soort handlettering technieken leer ik tijdens de workshop?
  Onze workshops omvatten verschillende technieken om je te helpen bij het ontwikkelen van je eigen unieke handlettering-stijl. We leren je hoe je de juiste penhouding, lijndikte en compositie kunt gebruiken om je handlettering-vaardigheden te verbeteren.
 4. Welke materialen heb ik nodig voor de workshop?
  Alle materialen die nodig zijn voor de workshop zijn inbegrepen. Je hoeft dus niets mee te nemen. We gebruiken hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt. Je zult tijdens de workshop gebruik maken van onder andere potloden, pennen, stiften en papier.
 5. Wat is brushletteren?
  Brushletteren is een variant van handletteren waarbij een penseel of brush pen wordt gebruikt om letters te schrijven. Het verschil met gewoon handletteren is dat de letters door de brush pen een bepaalde dikte krijgen door de druk die je uitoefent. Hierdoor ontstaat er een unieke en sierlijke letterstijl die veelal wordt gebruikt voor bijvoorbeeld kalligrafie, wenskaarten, uitnodigingen en andere creatieve uitingen. Brushletteren vereist enige oefening en kennis van verschillende technieken, maar met de juiste begeleiding kan iedereen deze kunstvorm onder de knie krijgen.

Klaar om deel te nemen aan onze workshop handletteren? Vraag vlijblijvend meer informatie aan en boek de workshop voor een unieke en creatieve ervaring!

Weergave:
7 workshops handletteren
Leer handletteren en maak een toffe A4 mini poster! Tonen
€ 24,50 per persoon
6 tot 15 personen
Wij komen op locatie in Gelderland, Flevoland en Utrecht
Bekijk uitje
Tonen
€ 39,50 per persoon
10 tot 200 personen
Wij komen op locatie in Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Gelderland en Utrecht
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01