starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Workshop glasmozaïek te Gorinchem

Wat ga je doen

Een workshop glasmozaïek is een goed idee als je op zoek bent naar een leuke invulling voor een gezellige activiteit met vriendinnen, familie of collega's.

In een dagdeel maak je een leuke schaal, een sfeerlichtje, spiegellijst of iets heel anders. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om samen te werken aan een origineel aandenken. Voor een gezamenlijke ruimte of als cadeau voor de jarige bijvoorbeeld. Ook zonder uit te blinken in creativiteit kun je toch leuke resultaten behalen. Onder deskundige en enthousiaste begeleiding lukt het iedereen om met een eigen en uniek werkstuk weer naar huis te gaan!

Heb je speciale wensen of wil je nog iets weten? Vul dan het formulier hieronder in en ontvang spoedig een reactie terug. Graag tot ziens!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01