starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Workshop glas decoreren/etsen

Wat ga je doen

Wil jij met je familie, vrienden, collega's of andere leuke mensen een creatieve workshop doen? En vind je het leuk om zelf glazen met tekst of afbeelding te voorzien? Dan is deze workshop echt iets voor jullie!

Je hebt de keuze uit:
2 water glazen met karaf
2 wijn glazen met karaf
of een combinatie van de glazen met karaf

Je mag je tekst helemaal zelf uit kiezen, maar let op het is een glas dus een hele grote tekst past er niet op max 4 zinnen van 5 woorden of natuurlijk een hele leuke afbeelding.

Ik snijd de teksten van te voren uit dus dat betekend dat ik minimaal 2 weken van te voren de tekst hebben wil, heel handig in een word bestand!
Is het een verassing voor iemand, dan mag jij zelf de keuze voor haar of hem glazen maken.. Wees gerust dat is nog nooit niet goed uitgevallen!

Van die teksten maken we malletjes, die we vervolgens op het glas plakken en met een chemisch goedje in het glas gaan branden, super leuk want het gaat er ook niet meer van af! Vaatwasser proef!

Dus denk jij dat je zin heb ik deze leuke workshop? Vraag hem dan snel aan!

Heb je interesse in deze workshop?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Website van het jaar 2019

 WOTY beste Vrije tijd

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01