tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check load arrow head euro persons time weather info home pictures2 lightbulb flame

Workshop gesloten terrarium maken - Mogelijk op elke locatie

Omschrijving

Wil jij met jou team op locatie een te gekke 2 uur durende workshop volgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stap voor stap maak je een 20 liter gesloten ecosysteem. Prachtig voor thuis of om je werkplek mee op te fleuren.

Een van onze workshop coaches leert jullie hoe je van A tot Z een ecosysteem werkt. Je bouwt het stap voor stap op en moeilijk is het niet. Je gebruikt een stijlvolle ge-upcyclede PET-container en middels een trechter en speciaal gereedschap breng je verschillende laagjes aan om vervolgens te kunnen kiezen uit een prachtige mix van tropische plantjes, varens en mossen. Tevens leer je over planten, de werking van het ecosysteem en hoe dit te onderhouden. We voegen kleine beestjes toe om het systeem bio actief te maken. Tot slot sluit je het gesloten ecosysteem af met een een kurklampje. Middels de afstandsbediening bedien je het lampje en bepaal je met verschillende kleuren je eigen sfeer.

Een mini tuintje in een afgesloten fles; een duurzaam product dat lang meegaat zonder dat je er veel aan hoeft te doen. Het is zelfvoorzienend, een ieder neemt zijn/haar creatie mee in een stevige papieren draagtas.

Wij komen op locatie in Nederland, uitgezonderd de Waddeneilanden.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

Op aanvraag
10 tot 100 personen
2 tot 2,5 uur
Binnen of buiten
Wij komen op locatie in Nederland
Let op! Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01