tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather info

Workshop gel en acryl - Lekker creatief bezig zijn met elkaar

Wat ga je doen?

Op zoek naar een workshop waar je al jouw creativiteit kwijt kan? Gel gieten, bij jou thuis of op locatie! Je krijgt een sierbord en 4 onderzetters om op te gieten. Je kan het beste oude kleren aantrekken want je gaat zeker knoeien. Er worden de meest prachtige creaties gemaakt en je kan het helemaal maken in jouw favoriete kleuren.

We kunnen de workshop binnen doen. Maar het is ook altijd gezellig om in de tuin lekker creatief bezig te zijn. Houdt wel rekening met de droogtijd. Je bord en onderzetters zijn niet meteen droog. Dit kan een paar dagen duren. Het fijne aan een workshop aan huis is dat ik alles mee neem wat we nodig hebben om er een geslaagde workshop van te maken. Het enige wat je zelf moet regelen is een tafel en stoelen om aan te zitten. Mocht dit niet lukken, dan kan ik ook dit zelf meenemen. Oftewel volledige ontzorging.

Ik ga jullie volledig ontzorgen en er een fantastische workshop van maken, voor jou en jouw familie, vriend(innen)groep, moeder/dochter, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of…….. noem maar op!

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van de workshop

Vanaf € 39,95 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 8 personen
Ongeveer 2,5 uur
Binnen en buiten
Wij komen op locatie in: Brabant - Zeeland - Limburg
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
  • Vanaf 10 jaar
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01