tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer sportclinics
Workshop freerunnen

Leer te gekke moves en skills, uitdagend voor iedereen

Free running is een uitdagende sport waarbij je zo sierlijk mogelijk van het ene obstakel naar het andere springt, terwijl je in beweging blijft. Het is begin deze eeuw ontstaan vanuit Parkour waarbij het vooral gaat om zo snel mogelijk van punt A naar B te komen. Bij freerunning gaat het meer om de sierlijkheid en zijn er ook veel extra kunstjes onderweg.

Lees verder

Het ziet er heel simpel en gemakkelijk uit, maar het vraagt concentratie en beheersing. Toch is het heel leuk om in een workshop de basics van het freerunning te leren. Hierbij staat veiligheid voorop en wordt er stap voor stap gekeken waar jouw uitdaging ligt.

Het leuke van freerunning is dat het binnen of buiten kan, waarbij gebruik gemaakt wordt van vaste obstakels en extra attributen. Zo ontstaat een mooi parcours waarop je een paar uur plezier kunt beleven met elkaar onder begeleiding van een ervaren instructeur.

Weergave:
1 workshops freerunnen
Tonen
€ 19,95 tot € 24,95 per persoon
8 tot 12 personen
Mogelijk in de provincie Zuid-Holland
Bekijk workshop

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01