tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Workshop foute kersttrui pimpen

Wat ga je doen?

Op zoek naar een hilarische, feestelijke activiteit voor je bedrijfskerstborrel? Zoek niet verder! Deze workshop brengt de lachspieren in beweging en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Wat kun je verwachten:

  • Foute trui creatie: In slechts 1,5 uur toveren je collega's een gewone kersttrui om tot een hilarisch, fout meesterwerk. Of je nu kiest voor een kerstboom, een sneeuwpop, of iets nog gekkers, alles kan! We voorzien je van vilt, pailletlint, kerstversieringen en slingers om je trui te pimpen.

  • Voor mannen en vrouwen: Deze workshop is perfect voor zowel mannen als vrouwen. Iedereen kan zich uitleven op zijn of haar eigen foute creatie.

  • Fotosessie: Na het pimpen van de truien is het tijd om te schitteren! Laat je creaties zien tijdens een hilarische fotosessie met je collega's. Een geweldige herinnering om te koesteren!

  • Op locatie: Wij komen naar jouw bedrijfslocatie*. We verzorgen alles, zodat jij en je team volop kunnen genieten van dit feestelijke evenement.

Laat deze kerstborrel in stijl vastleggen met unieke, zelfgemaakte foute kersttruien en lach samen met je collega's om de meest bizarre creaties. Een kerstfeest om nooit te vergeten!

*Wij komen graag binnen een straal van 50 kilometer van Apeldoorn op locatie.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 32,50 tot € 39,95 per persoon (incl. BTW)
50 tot 200 personen
1,5 tot 2 uur
Wij komen op locatie in Gelderland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01