tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Workshop fotografie

Ontwikkel je talent met een van deze fotografie workshops

Workshop fotografie: zoom, focus, klik

Foto’s maken kan iedereen, maar voor wie zich meer in het fotograferen wil verdiepen is een workshop fotografie echt leuk en leerzaam. Een goede manier om kennis te maken met de basisprincipes van fotograferen waarmee je zeker voortaan je voordeel zult doen.

Lees verder

Leer over licht en schaduw. Leg je toe op portretten of juist landschappen, gebouwen in de stad of de natuur. Met handige tips zal je zien dat je foto’s er heel anders uit gaan zien. Een erg leuke workshop waar een beroep gedaan wordt op je creativiteit, voor zowel kleine als grote groepen. Als vriendinnenuitje of vriendenuitje, maar ook als vrijgezellenfeest of teamuitje een zeer geschikte manier om plezier te beleven.

De digitale camera is favoriet, maar wat dacht je van de tips & tricks om mooie foto’s met je mobiel te maken. Kijk eens anders door de lens en schiet de mooiste plaatjes tijdens een workshop smartphone fotografie of wat dacht je van een spannende fotowedstijd voor bedrijven, leuk als bedrijfs- of teamuitje.

Filter 3 workshops fotografie
Weergave:

Aantal workshops fotografie: 3

Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9 uit 3 beoordelingen

Workshop Fotografie op elke locatie in Nederland

€ 35,- tot € 95,- per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk workshop

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01