tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Workshop fotografie

Ontwikkel je talent met deze workshops fotografie

Workshop fotografie: zoom, focus, klik

Foto’s maken kan iedereen, maar voor wie zich meer in het fotograferen wil verdiepen is een workshop fotografie echt leuk en leerzaam. Een goede manier om kennis te maken met de basisprincipes van fotograferen waarmee je zeker voortaan je voordeel zult doen.

Leer over licht en schaduw. Leg je toe op portretten of juist landschappen, gebouwen in de stad of de natuur. Met handige tips zal je zien dat je foto’s er heel anders uit gaan zien. Een erg leuke workshop waar een beroep gedaan wordt op je creativiteit, voor zowel kleine als grote groepen. Als vriendinnenuitje of vriendenuitje, maar ook als vrijgezellenfeest of teamuitje een zeer geschikte manier om plezier te beleven.

De digitale camera is favoriet, maar wat dacht je van de tips & tricks om mooie foto’s met je mobiel te maken. Kijk eens anders door de lens en schiet de mooiste plaatjes.

Filter 3 uitjes
Weergave:

Er zijn 3 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 32,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Woerden
Korte omschrijving

Wie maakt er geen foto’s met zijn smartphone? Maar hoe maak je nu mooie, leuke en bijzondere foto's? Als je dat wilt leren dan is deze workshop smartphone fotografie een hele leuke manier om dit te leren en...het is lekker in de buitenlucht!

Tonen
Vanaf € 99,- per persoon
Vanaf 20 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Ontdek samen Amsterdam met Smartphone Citywalks. Leer met jouw team perfecte foto’s maken met je smartphone van deze magische stad vanuit onze prachtige locatie Felix Meritis in hartje Amsterdam! Jouw team leert in de schitterend Ramses Shaffy Zaal eerst de handigste tips & tricks van topfotograaf Jeroen Swolfs, bekend van het wereldwijde Streets of the World project, over het fotograferen met je smartphone.

Tonen
€ 35,- tot € 95,- per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Met een fototoestel en/of smartphone in de hand gaan jullie tijdens deze workshop fotografie op zoek naar de ideale foto. Onder begeleiding maken jullie foto's en wordt jullie stap voor stap uitgelegd hoe je de mooiste foto's schiet. Eventuele wensen kunnen vooraf kenbaar worden gemaakt zodat wij hierop in kunnen spelen tijdens deze leerzame workshop.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01