starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Workshop elkaars hoofd boetseren

Wat ga je doen

Kijk eens op een hele andere manier naar de collega, vriend of vriendin die tegenover je zit en zet je indrukken om in een hoofd van klei.

Voor dit interactieve en ontspannende uitje heb je geen boetseerervaring nodig. Kijk elkaar maar eens diep in de ogen en begin. De resultaten zijn verbluffend mooi en je zult versteld staan van je eigen kunsten. Richt na afloop een galerij in op het werk of neem je favoriete collega of vriend(in)mee naar huis.

Heerlijk ontspannend, gezellig en creatief uitje waarbij je alle tijd hebt om met elkaar te lachen en te praten. Er wordt gewerkt met gemakkelijk boetseer- en hanteerbare klei voor optimaal resultaat. Dit uitje kan georganiseerd worden op iedere gewenste locatie zo lang er maar voldoende stoelen en tafels zijn.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
In welke provincie wil je het uitje laten plaatsvinden?
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01