tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer workshops accessoires maken
Workshop edelsmeden

De kunst van het edelsmeden leer je tijdens deze gouden workshops

Ontdek de prachtige ambacht van edelsmeden tijdens een van onze workshops! In deze hands-on ervaring leer je hoe je jouw eigen unieke sieraden kunt maken met professionele technieken en materialen. Onze deskundige edelsmeden begeleiden je door het proces en bieden je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om prachtige, gepersonaliseerde sieraden te creëren. Boek deze activiteit en ontdek zelf de magie van edelsmeden!

Ontdek de ambachtelijke kunst van het edelsmeden tijdens onze workshops edelsmeden. Tijdens deze workshop maak je kennis met de basisprincipes van het edelsmeden en ga je zelf aan de slag om een uniek sieraad te creëren.

Wat maakt een workshop edelsmeden speciaal?

Edelsmeden is een oude ambacht die al duizenden jaren bestaat en deze kunst wordt vandaag de dag nog steeds beoefend! Onze workshops bieden deelnemers de unieke kans om een ambachtelijke vaardigheid te leren en een eigen, persoonlijk sieraad te maken. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden bij het creëren van een uniek en mooi sieraad dat je met trots kunt dragen of cadeau kunt geven.

Wat is de doelgroep van deze workshop?

Onze workshops edelsmeden zijn geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in de ambachtelijke kunst van het edelsmeden. Er is geen voorkennis of ervaring vereist, onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden bij elke stap van het proces.

Deze workshop wordt vaak geboekt voor: vriendenuitjes, familiedagen en teamuitjes.

5 veel gestelde vragen over de workshop edelsmeden:

 1. Wat voor soort sieraden kan ik maken tijdens de workshop?
  Tijdens de workshop edelsmeden heb je de mogelijkheid om een eigen persoonlijke ring te maken. Wil je graag een ander sieraad maken? Neem contact op met de workshop begeleider om de mogelijkheden te bespreken.
 2. Moet ik al ervaring hebben met edelsmeden om deel te nemen aan de workshop?
  Nee, de workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Onze ervaren instructeurs begeleiden je tijdens het hele proces en helpen je bij het ontwerpen en maken van je eigen sieraad.
 3. Welke materialen worden er gebruikt tijdens de workshop?
  We werken voornamelijk met zilver, maar sommige workshops bieden ook de mogelijkheid om met 14K goud te werken tegen een meerprijs.
 4. Hoelang duurt de workshop?
  De workshop edelsmeden duurt gemiddeld 3 uur.
 5. Moet ik mijn eigen gereedschap meenemen?
  Nee, al het benodigde gereedschap en materiaal is aanwezig.

Klaar om jezelf onder te dompelen in de wereld van edelsmeden en je eigen sieraad te creëren? Boek nu onze workshop edelsmeden en ontdek de ambachtelijke kunst van het edelsmeden onder begeleiding van onze ervaren instructeurs.

Weergave:
3 workshops edelsmeden
Tonen
€ 67,50 tot € 79,50 per persoon
2 tot 6 personen
Reeuwijk
Bekijk uitje
Tonen
€ 69,50 per persoon
1 tot 6 personen
Hattem
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01