starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Workshop edelsmeden

De kunst van het edelsmeden leer je tijdens deze gouden workshops

Workshop edelsmeden, creatief en gezellig

Maak zelf een mooi sieraad of gebruiksvoorwerp met een workshop edelsmeden. Sieraden maken is een echt vak, waar je de nodige kennis voor nodig hebt voordat je begint. Elk edelmetaal vereist een andere manier van bewerken, maar daar zal je al gaandeweg mee vertrouwd raken onder begeleiding van een ‘meester-edelsmid’ en enkele assistenten.

Erg leuk als afdelingsuitje via het werk, of als vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest voor vrouwen. Een aparte ring, een bijzondere armband, een speciale ketting of hanger of een schitterende broche, zijn allemaal voorbeelden waar je aan kunt denken. Een dasspeld, originele sleutelhanger of unieke moneyclip zijn voorbeelden van mannelijke accessoires.

Les krijgen in een workshop edelsmeden kan individueel en in groepen. Het kan gevolgd worden op een vaste locatie in een speciaal hiervoor geschikt atelier.

Getoonde uitjes 1 - 3 van 3

Maak zelf een zilveren sieraad in het atelier van de edelsmid

Voor een creatief en ambachtelijk uitstapje zal je aangenaam verrast worden door onze Workshop Edelsmeden in Reeuwijk of Munstergeleen

Prijs
Vanaf € 49,50 per persoon
Aantal
2 tot 15 personen
Plaats
Reeuwijk, Munstergeleen
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Maak je eigen zilveren ring onder begeleiding van een zilversmid

Samen aan de slag met het maken van een mooie zilveren ring. Leer zelf de ring te solderen, te bewerken en te polijsten en draag daarna vol trots en met veel plezier jouw eigen exemplaar. De basis van de ring is standaard, maar daarna kun je hem op verschillende manieren afwerken.

Prijs
Vanaf € 44,95 per persoon
Aantal
Vanaf 6 personen
Plaats
Op elke gewenste locatie in Nederland
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Workshop Zilveren tekst ring maken op diverse locaties

Super leuke hippe workshop met als resultaat een geweldig mooi zilveren sieraad! Je eigen zilveren tekst ring maken dat is wat we doen tijdens deze workshop. De standaard zilveren ring is 5mm breed. (+ euro 7,50 kunt u kiezen voor 8mm breed). In deze ring kan je aan binnen of buitenkant je eigen gekozen tekst en of nummers slaan.

Prijs
Vanaf € 32,50 per persoon
Aantal
Vanaf 9 personen
Plaats
Op elke gewenste locatie in Nederland
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01