Workshop edelsmeden
Een workshop met een blijvende herinnering

Zoek een activiteit

Workshop edelsmeden

Maak zelf een mooi sieraad of gebruiksvoorwerp met een workshop edelsmeden. Sieraden maken is een echt vak, waar je de nodige kennis voor nodig hebt voordat je begint. Elk edelmetaal vereist een andere manier van bewerken, maar daar zal je al gaandeweg mee vertrouwd raken onder begeleiding van een ‘meester-edelsmid’ en enkele assistenten.

Erg leuk als afdelingsuitje via het werk, of als vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest voor vrouwen. Een aparte ring, een bijzondere armband, een speciale ketting of hanger of een schitterende broche, zijn allemaal voorbeelden waar je aan kunt denken. Een dasspeld, originele sleutelhanger of unieke moneyclip zijn voorbeelden van mannelijke accessoires.

Les krijgen in een workshop edelsmeden kan individueel en in groepen. Het kan gevolgd worden op een vaste locatie in een speciaal hiervoor geschikt atelier.

Vanaf € 40,00 per persoon
Vanaf 5 personen
Samen aan de slag met het maken van een mooie zilveren ring. Leer zelf de ring te solderen, te bewerken en te polijsten en draag daarna vol trots en met veel plezier jouw eigen exemplaar. De basis van de ring is standaard, maar daarna kun je hem op verschillende manieren afwerken.
€ 40,00 per persoon
Minimaal 5 personen
Super leuke hippe workshop met als resultaat een geweldig mooi zilveren sieraad! Je eigen zilveren tekst ring maken dat is wat we doen tijdens deze workshop. De standaard zilveren ring is 5mm breed. (+ euro 7,50 kunt u kiezen voor 8mm breed). In deze ring kan je aan binnen of buitenkant je eigen gekozen tekst en of nummers slaan.
Vanaf € 49,50 per persoon
2 tot 15 personen
Voor een creatief en ambachtelijk uitstapje zal je aangenaam verrast worden door onze Workshop Edelsmeden in Reeuwijk of Munstergeleen

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Alles voor een feest

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties