tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 lightbulb flame

Djembé Workshop - Mogelijk in elke stad in Nederland

Wat ga je doen?

Op verzoek organiseren wij door het gehele land workshops voor zowel particulieren als bedrijven. Een workshop bestaat uit een djembé-sessie van 1 tot 1,5 uur of zoveel korter of langer in overleg, de kosten zijn € 15,00 per persoon + een bijdrage in de transportkosten.

We beschikken alleen in Capelle aan den IJssel over een vaste locatie.

Een djembé workshop wordt verzorgd inclusief alle traditionele Afrikaanse trommels. Afhankelijk van het niveau van de groep kunnen er tijdens een workshop meerdere ritmes geleerd worden. Aan het slot van een workshop is er altijd een spetterende presentatie van de groep. Een workshop bestaat uit minimaal 15 en maximaal 45 deelnemers. Kleinere groepen in overleg.

Teambuilding-sessies: voor bedrijven, instellingen en evenementenbureaus is het interessant om voor groepen een activiteit te organiseren die zowel de teamgeest als het samenwerkingsverband optimaliseert. Een djembé sessie is daar het uitgelezen instrument voor.

De groep leert tijdens een workshop één of meerdere ritmes en speelt daarna met elkaar een muziekstuk dat zijn weerga niet kent. Samenwerken is dan een ritmisch spel geworden en iedereen heeft na afloop een gevoel van saamhorigheid. Afrikaanse ritmes zijn simpel maar heel doeltreffend want tijdens het trommelen lukt het niet om aan andere zaken te denken dan aan het spelende ritme.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

€ 15,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 15 personen
1 tot 1,5 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01