starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Workshop Djembé op locatie - African Drums

Wat ga je doen

Op verzoek organiseren wij door het gehele land workshops voor zowel particulieren als bedrijven. Een workshop bestaat uit een djembé-sessie van 1,5 uur of zoveel korter of langer in overleg.

Een Djembé workshop wordt verzorgd inclusief alle traditionele Afrikaanse trommels. Afhankelijk van het niveau van de groep kunnen er tijdens een workshop meerdere ritmes geleerd worden. Aan het slot van een workshop is er altijd een spetterende presentatie van de groep. Een workshop bestaat uit minimaal 15 en maximaal 30 deelnemers. Kleinere groepen in overleg.

Teambuilding-sessies:

Voor bedrijven, instellingen en evenementen-bureaus is het interessant om voor groepen een activiteit te organiseren die zowel de teamgeest als het samenwerkingsverband optimaliseert. Een Djembé sessie is daar het uitgelezen instrument voor.

Men leert tijdens een workshop één of meerdere ritmes en speelt daarna met elkaar een muziekstuk dat zijn weerga niet kent. Samenwerken is dan een ritmisch spel geworden en iedereen heeft na afloop een gevoel van saamhorigheid. Afrikaanse ritmes zijn simpel maar heel doeltreffend want tijdens het trommelen lukt het niet om aan andere zaken te denken dan aan het spelende ritme.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Waar wil je het uitje laten plaatsvinden?
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01