starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Workshop dildo's maken

Veel lol, plezier en een herinnering om van na te genieten

Het kleien van je droomdildo, veel plezier en gekkigheid

Voor een workshop op het randje voor vrouwen die wel van een grapje houden is de workshop dildo’s maken een absoluut hoogtepunt! Verzamel je vriendinnen of de dames van het vrijgezellenfeest voor een middag lachen, gieren, brullen met een setje unieke dildo’s als eindresultaat.

Boetseer eerst de vorm naar eigen inzicht, creativiteit en wensen. Maak er een mal van en laat daarna de siliconen hun werk doen. Eenmaal uitgehard zien de meest fraaie, kunstzinnige en abstracte vormen het levenslicht.

Hier gaan jullie nog lang over napraten. Deze workshop kan op locatie of bij iemand thuis, lekker intiem zonder nieuwsgierige blikken. Leef je uit, laat je gaan.

Getoonde uitjes 1 - 2 van 2

1,5 meter

Combineer piemels met een vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, verjaardag of misschien wel personeelsuitje(?!) en je hebt gegarandeerd een hilarische dag voor de boeg! Met deze twee workshops kan je het eigenlijk niet verkeerd doen bij de girls.

Prijs
€ 17,50 tot € 45,00 per persoon
Aantal
8 tot 25 personen
Locaties
Scheveningen
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Leuker, gezelliger en gewaagder kunnen we het met een Workshop dildo’s maken niet verzinnen. Een dildoparty is bijzonder geschikt als ludiek vrijgezellenfeestje voor vrouwen of als alternatief vriendinnenuitje, waarbij jullie je creativiteit flink kunnen botvieren met het maken van de meest indrukwekkende creaties.

Prijs
Vanaf € 49,50 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locaties
Op elke gewenste locatie in Nederland
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01