tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Workshop dikke dames schilderen in ons atelier in Haarlem

Wat ga je doen?

Ben je toe aan een creatieve, maar vooral heel gezellige activiteit met je vriendinnen, collega’s, buurtgenoten of familie? Ben jij bovendien zelf heel gezellig en vrolijk en hou je ook van vrolijkheid en gezelligheid in je huis? Dan is en blijft een workshop dikke dames schilderen een superleuk idee.

De kleurrijke, vrolijke schilderijen van deze echte levensgenieters blijven populair en je word er zelf ook helemaal blij van als je deze leuke dames met kwast, verf en eigen originaliteit op het witte doek gaat zetten. Geef ze zelf vorm of gebruik wat hulp van een voorbeeld. Het kan allemaal.

De enthousiaste workshopbegeleidster zit boordevol tips en ideeën. Ze organiseert de workshop op vaste horecalocaties maar kan ook jullie kant opkomen. Ook regelt ze in een handomdraai een heerlijke high tea, high wine of ander lekkers te eten en te drinken.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 35,- per persoon (incl. BTW)
6 tot 20 personen
2,5 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01