tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer schilderworkshops
Dikke dames schilderworkshop

Schilder je eigen vrolijke dikke dames, één en al gezelligheid

Heb jij al kennis gemaakt met deze vrolijke dames?

Als je met deze dames in contact komt, word je vanzelf vrolijk. Geef ze een goed leven op jouw schilderij en geniet dagelijks van hun joie de vivre.

Lees verder

Geniet van de gezelligheid en vrolijke uitstraling van de dikke dames terwijl je ze vastlegt op het canvas met je vriendinnen, collega’s of familie. Deze workshop dikke dames schilderen combineert goed met een high tea, groepsuitje of teamactiviteit.

Is het witte doek niet genoeg voor jullie, dan kun je de dames ook 3D te lijf met een workshop dikke dames beeldjes schilderen. Maak de dames helemaal naar eigen inzicht in één van onze ateliers door heel Nederland.

Liever een dikke dames schilderij maken op een eigen locatie, bijvoorbeeld op kantoor, thuis of andere gezellig zaaltje, ook dat is uiteraard mogelijk, natuurlijk ontbreekt de creatieve begeleiding van een professional ook niet. Heb je zelf geen geschikte locatie, maar heb je wel daar wel een idee bij, bijvoorbeeld in een gezellige kroeg, dan kunnen wij je uiteraard helpen met het vinden van deze geschikte locatie.

Weergave:
Tonen
€ 37,50 per persoon
Vanaf 4 personen
Leiden
Bekijk workshop

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?