tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer schilderworkshops
Dikke dames schilderworkshop

Schilder je eigen vrolijke dikke dames, één en al gezelligheid

Ontdek de creatieve wereld van dikke dames schilderen! Bij ons kun je op verschillende locaties in het land terecht voor een gezellige en leerzame workshop. Of je nu een ervaren schilder bent of nog nooit een kwast hebt vastgehouden, onze professionele begeleiders zorgen ervoor dat iedereen met een prachtig kunstwerk naar huis gaat. Kies uit diverse ateliers en horeca gelegenheden of organiseer de workshop op je eigen locatie.

Dikke dames schilderen is uitgegroeid tot een populaire vorm van schilderkunst. De stijl kenmerkt zich door vrolijke, ronde dames met vaak uitbundige kleding en accessoires. Het idee is om op een luchtige en humoristische manier creatief bezig te zijn en je niet te veel zorgen te maken over perfectie. Ben je op zoek naar een leuke en creatieve activiteit voor een gezellige middag of avond met vrienden, familie of collega's? Dan is een workshop dikke dames schilderen zeker de moeite waard om te boeken!

Waarom is een workshop dikke dames schilderen een leuke activiteit om te boeken?

Een workshop dikke dames schilderen is een unieke en creatieve activiteit die geschikt is voor iedereen, ongeacht je leeftijd of schilderervaring. Tijdens de workshop leer je onder begeleiding van een professionele schilder de basisprincipes van het schilderen en maak je zelf een vrolijk schilderij van een dikke dame. Het is een leuke en ontspannen manier om samen creatief bezig te zijn en mooie herinneringen te creëren.

Wat is de doelgroep van deze workshops?

Onze workshops zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar een creatieve en gezellige activiteit. Of je nu samen wilt schilderen met vriendinnen, een teambuilding activiteit zoekt voor je collega's of een origineel vrijgezellenfeest wilt organiseren, een workshop dikke dames schilderen is altijd een goed idee. Ervaring met schilderen is niet nodig, dus iedereen kan meedoen!

Workshops dikke dames schilderen worden vaak geboekt voor: virendinnenuitjes en teamuitjes

5 veel gestelde vragen over workshops dikke dames schilderen:

 1. Moet ik zelf materialen meenemen voor de workshop?
  Nee, alle materialen zijn bij de workshop inbegrepen.
 2. Kan ik ook een workshop op eigen locatie boeken?
  Ja, dat is zeker mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
 3. Is het mogelijk om met een grote groep deel te nemen aan de workshop?
  Ja, het is zeker mogelijk om met een grote groep deel te nemen aan de workshop. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en groepskorting.
 4. Kan ik mijn schilderij na afloop van de workshop direct meenemen?
  Ja, je kunt je schilderij direct na de workshop meenemen. Het kan zijn dat het schilderij nog nat is, dus zorg ervoor dat je iets meeneemt om het te beschermen tijdens het transport.organiseren.
 5. Is er tijdens de workshop ook gelegenheid om te pauzeren en iets te drinken?
  Ja, tijdens de workshop is er gelegenheid om te pauzeren en iets te drinken. Meestal worden er bij de workshoplocatie drankjes en hapjes aangeboden.

Wil je ook graag deelnemen aan een leuke en creatieve workshop dikke dames schilderen? Boek dan nu een workshop op onze website en maak er een gezellige middag of avond van met vrienden, familie of collega's.

Weergave:
20 dikke dames schilderworkshops
Tonen
€ 39,50 per persoon
10 tot 200 personen
Wij komen op locatie in Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Gelderland en Utrecht
Bekijk uitje
Tonen
€ 39,50 per persoon
10 tot 200 personen
Wij komen op locatie in Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Gelderland en Utrecht
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01