tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer schilderworkshops
Workshop dieren schilderen

Beoordelingen voor dieren schilderworkshops

Gemiddeld een 9,6 uit 36 beoordelingen

9,4 Beleving
9,7 Begeleiding
9,6 Prijs/kwaliteit

Beschilder je eigen (tuin)decoratie in Leimuiden

Gewoon heel erg leuk! Aanrader!

Wij hebben met zn 6en van bijna 10 tot 68 jaar een hele gezellige middag gehad in Leimuiden! We begonnen met de moeilijke taak om uit al het leuks een tuinornament te kiezen, de keuze is reuze! Vervolgens hebben we middagvullend, met drinken en wat te snoepen geschilderd. Astrid liet ons vrij, maar stond de gehele tijd klaar met materialen, tips en leuke technieken om onze ornamenten nog mooier te maken. Onze startniveaus waren gerust verschillend, maar het resultaat was bij iedereen een succes. Kortom een aanrader voor een gezellige middag met een mooi ornament voor thuis!

Door: Kim

Beschilder je eigen (tuin)decoratie in Leimuiden

Met 5 vriendinnen hebben we een super leuke workshop gedaan!

Met 5 vriendinnen hebben we een super leuke workshop gedaan. We hebben heerlijk ontspannen onze creaties beschilderd, lekker gekletst en veel gelachen! Bedankt Astrid voor je begeleiding, gastvrijheid en gezelligheid!
En we gingen naar huis met een mooi resultaat!
Hartelijke groeten,
Lilian, Monique, Heidi, Paula en Karin

Door: Karin

Beschilder je eigen (tuin)decoratie - Wij komen op locatie

geen moment gedacht dat het zo leuk zou zijn!

Op 13 mrt vierden wij, 7 vriendinnen de verjaardag van een vriendin die recent 60 jaar was geworden.
De plek waar we het uiteindelijk vierden werd bij Astrid waar er een workshop werd gegeven.
Zij wachtte ons op met koffie en thee en iets lekkers en vertelde ons ondertussen wat we zouden gaan doen. Na heel lang nadenken wat een ieder zou gaan doen begonnen we eindelijk. Het werd een bijzonder leuke middag waarbij we uitgebreid kletsen en lachten. Ondertussen genoten we van de heerlijke lunch van Astrid (met vers gebakken brood) Na afloop bewonderden we het eindresultaat bij elkaar.
Want geen moment hadden we verwacht dat het zo leuk zou worden.Vol trots gingen we dan ook op de foto met onze eigen gemaakte creatie.
Deze workshop met tuinkadootjes vonden we hele bijzondere ervaring die we een ieder direct zouden aanraden.

Door: Orsine

Beschilder je eigen (tuin)decoratie - Wij komen op locatie

Geweldige leuk workshop

Zaterdagmiddag 12 maart een geweldig leuke workshop van Astrid gehad. Met 4 volwassenen en 3 kinderen. Echt een vrouwenclub, Astrid deed het ook perfect met de kleine meiden (3,5 en 6 jaar). Zeker voor herhaling vatbaar. Iedereen trots op het resultaat.

Door: Wil

Workshop koeien schilderen - lekker Hollands en midden in een boerderijtuin

Mooie locatie, rustig, Yvonne is gastvrij en 4 superleuke schilderwerken gemaakt. Heerlijke scones, een absolute aanrader!

Wij waren toe aan een gezinsactiviteit en kwamen bij de Tuinkamer van Yvonne voor een workshop schilderen, we hebben genoten van de mooie locatie, de rust, van de gastvrijheid van Yvonne en haar man, van de heerlijke vers gebakken scones en hebben 4 super leuke schilderwerken als aandenken aan deze leuke actieve maar doch ontspannen middag. Absoluut een aanrader!!!

Door: Mary

Workshop koeien schilderen - lekker Hollands en midden in een boerderijtuin

Sfeervolle en inspirerende locatie. Zeer geslaagde middag.

In de sfeervolle omgeving van Tuinkamer Yvonne mocht ik onlangs tot genoegen een middag doorbrengen. Dat alleen al was inspirerend! Yvonne helpt je op weg maar laat je ook vrij om, in mijn geval, mijn eigen thema uit te werken. Voor mij was het een zeer geslaagd verjaardagscadeau! Nogmaals dank aan Gevers en aan Yvonne.

Door: Sam

Dieren schilderen op steigerhout op een unieke locatie in Casteren

Ontzettend leuke, creatieve en ontspannen middag. Tuinkamer is knus in rustgevende omgeving. Heerlijke scones en voor herhaling vatbaar.

Afgelopen zaterdag heb ik samen met mijn vriend een workshop schilderen op steigerhout gedaan. Het was een ontzettend leuke, creatieve en ontspannen middag. De tuinkamer is knus en het is een rustgevende omgeving, daarbij werden we getrakteerd op heerlijke scones. Het was een geslaagde middag en het was zeker voor herhaling vatbaar.

Door: Per

Beestachtig schilderen op locatie - Beschilder je eigen (kunststof) dier

Was prettig ontvangst, iedereen kreeg de nodige aandacht, men gaf direct antwoord, ongedwongen sfeer, was bepaald niet zuinig met verf, was top dag.

Is voor een ieder aan te bevelen.

Door: Jan

Beschilder je eigen (tuin)decoratie in Leimuiden

Een echte aanrader!

Geheel onverwachts een workshop gedaan bij Astrid.... wat een leuke dingen allemaal en en gezellige dame... de keuze wat we wilde gaan verven was moeilijk maar uiteindelijk iets moois gemaakt.
Was erg gezellig.... we gaan zeker nog een keer. Een echte aanrader.

Door: Wanda

Beschilder je eigen (tuin)decoratie in Leimuiden

Echt een grote aanrader!

Op een mooie zaterdagmiddag, 9 oktober 2021, heb ik 2 vriendinnen als verjaardagsuitje een middagje workhop bij Tuinkadootjes gegeven. Beiden wisten totaal niet wat ze gingen doen. Vriendin 1 heeft een fantastische vlinder gemaakt en vriendin 2 werd stapelverliefd op Ravi, maar wilde deze ongeschilderd laten. Zij koos daarom voor een kleine olifant die nu een mooi plekje in haar yoga studio heeft. De middag met koffie en thee, een overheerlijke muffin en daarna nog een lekker drankje vloog voorbij. Gezien het feit dat ik zelf een medium libelle heb gemaakt, die nu alleen aan de schutting hangt is mijn bedoeling om binnenkort ook met 2 anderen deze workshop te gaan doen. Echt een grote aanrader.

Door: Evelien
Meer beoordelingen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01