tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather

Workshop didgeridoo - Mogelijk in elke plaats in Nederland

Omschrijving

Het kenmerkende geluid van de Australische didgeridoo klinkt niet langer alleen in de outback. Je kunt nu zelf aan de slag met dit eeuwenoude muziekinstrument. Leer de didgeridoo bespelen en vorm een orkest met je gezelschap.

Tijdens deze workshop die erg leuk is om te doen met collega’s, vrienden of familie, krijgen jullie uitleg over de geschiedenis, de verschillende tonen en ritmes. En natuurlijk gaan jullie zelf ook aan het blazen. Controleer je ademhaling en bespeel dit wonderlijke instrument. Jullie krijgen één didgeridoo per boeking kado, zodat jullie thuis ook de mogelijkheid hebben om dit prachtige instrument te bespelen.

Deze workshop is ook te combineren met de workshop didgeridoo maken en beschilderen en is te boeken op iedere gewenste locatie als teamuitje, bedrijfsuitje of groepsuitje.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van de workshop

Vanaf € 19,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 10 personen
Ongeveer 1,5 uur
Binnen en buiten
Mogelijk in elke plaats in Nederland

Gemiddeld een 10,0 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Geweldig

Erg interessant en leerzaam. Je leert echt blazen op de didgeridoo! Niels maakt ook gebruik van percussie instrumenten in de workshop. Heel leuk om samen muziek te maken.
Aanrader voor jong en oud! Bovendien krijg je na afloop ook nog eens een gratis didgeridoo namens het Didgeridoocentrum.

Door: Gert
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01