starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Workshop dialect

Doe het in dialect met een van deze streek-uitjes

Haags, Utregs, uut Grunn of Mestreech, met een workshop dialect word je wijzer

Leer de typische uitspraak, woorden en zegswijzen van een van de vele dialecten die we in Nederland kennen. Laat je verrassen door de rijke streektalen en lach je gek om al die rare woorden en uitspraken.

Typisch Rotterdams, Haags of Utregs met kenmerkende uitdrukkingen voor een perfecte taalexpressie zijn niet alleen leuk, maar ook zeer waardevol om in stand te houden. Fantastisch als vriendenuitje of voor het organiseren van een vrijgezellenfeest, maar ook zeer geknipt voor een grappig bedrijfsuitje.

Word een echte Haagse Harry en leer rare woorden, aangevuld met een flinke dosis humor. Zak naar het zuiden af om je t verdiepen in het Limburgs. Ook daar word je met open armen ontvangen en kunnen ze je een compleet arrangement aanbieden. Laat je verrassen door deze ludiek workshop, die natuurlijk pas compleet is met een heerlijke maaltijd of andere typische streekactiviteit.

Getoonde uitjes 1 - 5 van 5

Haagse Inburgeringscursus - Hofstad Events

Aan een compleet en zeer gevarieerd dagarrangement als onze Haagse Inburgeringscursus kunnen maar weinig arrangementen tippen.

Prijs
€ 53,85 tot € 59,90 per persoon
Aantal
Vanaf 15 personen
Plaats
Den Haag
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Workshop plat Amsterdams van tante Sjaan

Kom alles te weten over de typische Amsterdamse woorden en die bijzondere tongval tijdens deze hilarische een leerzame workshop waarin je alles leert over plat Amsterdams praten.

Prijs
Vanaf € 17,50 per persoon
Aantal
Vanaf 8 personen
Plaats
Amsterdam
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Cursus Plat Haags - Hofstad Events

Kom naar de Hofstad voor een Cursus Plat Haags en ontdek dat deze taal nog lang niet uitgestorven is. Voor Hagenezen onder elkaar de normaalste zaak van de wereld, maar voor wie van buiten de stad komt, kan zich gewoon bij ons aanmelden om dit charmante Haagse taaltje geleerd te krijgen.

Prijs
€ 23,00 tot € 30,25 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Plaats
Den Haag
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Cursus Plat Rotterdams - Kat in ’t bakkie!

Wil je de echte Rotterdammer leren doorgronden? Met een cursus plat Rotterdams op zak begrijp je ze al een stuk beter! Een Rotterdamse cabaretier gaat jullie hier wel een handje mee helpen. Neem een bakkie pleur, glasie fris of biertje en oefen je Rotterdamse accent. Leuk als teamuitje of met je vrienden als je wil leren survivallen in deze havenstad.

Prijs
€ 26,00 tot € 35,70 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Plaats
Rotterdam
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Limburgse Inburgeringscursus - Maastricht Excursies

Voor een supergezellig dagarrangement in Maastricht is de Limburgse Inburgeringscursus de aangewezen excursie om als groepsuitje, familie-uitje of als bedrijfsuitje te organiseren.

Prijs
Vanaf € 59,95 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Plaats
Maastricht
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01