tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Workshop decopatch in de Provincie Flevoland

Welk voorwerp geef jij een nieuwe look met decopatch? in de Provincie Flevoland

Versier met papier en pimp je creatie

Mooi papier, knippen en plakken maar, dat zijn de kernwoorden die voor een workshop decopatch gelden. Met speciale decopatch-lijm plak je het decopatch-papier op wat allerlei ondergronden en objecten. Glad, ruw, groot, klein, glas, porselein, karton of hout, allerlei saaie spulletjes kun je op pimpen met een vrolijk papiertje.

Een ideale bezigheid voor kinderen, maar daarnaast spreekt een workshop decopatch ook heel veel vrouwen aan. Leuk voor een vrijgezellenfeestje, maar natuurlijk ook gezellig met de collega’s of kunnen jullie uitleven met de vellen en snippers decopatchpapier.

Een workshop decopatch is als creatieve workshop ideaal om gezellig met zijn allen te knutselen. Een relatief makkelijke decoratietechniek, vanwege het stevige papier met de meest prachtige kleuren en patronen, dat niet zo snel scheurt. Voor iedereen te volgen in een atelier, maar ook op elke gewenste locatie in Nederland.

Filter 1 uitje
Weergave:

Er is 1 uitje gevonden

Filters wissen
Provincie Flevoland
Tonen
op locatie

Workshop WordArt

Vanaf € 39,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Letters en cijfers zijn in huidige interieurstijlen niet weg te denken. Kies en decoreer uw eigen letters en tover ze om tot ware kunststukken!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01