starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Workshop Decopatch

Welk voorwerp geef jij een nieuwe look met decopatch?

Versier met papier en pimp je creatie

Mooi papier, knippen en plakken maar, dat zijn de kernwoorden die voor een workshop decopatch gelden. Met speciale decopatch-lijm plak je het decopatch-papier op wat allerlei ondergronden en objecten. Glad, ruw, groot, klein, glas, porselein, karton of hout, allerlei saaie spulletjes kun je op pimpen met een vrolijk papiertje.

Een ideale bezigheid voor kinderen, maar daarnaast spreekt een workshop decopatch ook heel veel vrouwen aan. Leuk voor een vrijgezellenfeestje, maar natuurlijk ook gezellig met de collega’s of kunnen jullie uitleven met de vellen en snippers decopatchpapier.

Een workshop decopatch is als creatieve workshop ideaal om gezellig met zijn allen te knutselen. Een relatief makkelijke decoratietechniek, vanwege het stevige papier met de meest prachtige kleuren en patronen, dat niet zo snel scheurt. Voor iedereen te volgen in een atelier, maar ook op elke gewenste locatie in Nederland.

Getoonde uitjes 1 - 2 van 2

Letters en cijfers zijn in huidige interieurstijlen niet weg te denken. Kies en decoreer uw eigen letters en tover ze om tot ware kunststukken! Denk bijvoorbeeld aan de kernwaarden van uw bedrijf welke u aan de wand kunt hangen, of aan het woord XMAS, welke in ieders huiskamer een mooie plek kan krijgen. Zo zijn er nog vele toepassingen te bedenken!

Prijs
Vanaf € 39,35 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locaties
Op elke gewenste locatie in Nederland en België
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Ben je op zoek naar een creatieve/leuke invulling voor een activiteit die je organiseert? Teamuitje/teambuilding, Vrijgezellenfeest, Familiedag, Vrienden, Etc. Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Prijs
Vanaf € 25,00 per persoon
Aantal
Vanaf 6 personen
Locaties
Mogelijk op elke gewenste locatie of in diverse ateliers
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01