tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer workshops huis en interieur
Workshop decopatch

Geef de leukste voorwerpen een nieuwe look

Versier met papier en pimp je creatie

Mooi papier, knippen en plakken maar, dat zijn de kernwoorden die voor een workshop decopatch gelden. Met speciale decopatch-lijm plak je het decopatch-papier op wat allerlei ondergronden en objecten. Glad, ruw, groot, klein, glas, porselein, karton of hout, allerlei saaie spulletjes kun je op pimpen met een vrolijk papiertje.

Lees verder

Een ideale bezigheid voor kinderen, maar daarnaast spreekt een workshop decopatch ook heel veel vrouwen aan. Leuk voor een vrijgezellenfeestje, maar natuurlijk ook gezellig met collega’s kunnen jullie uitleven met de vellen en snippers decopatchpapier. Of kiezen jullie liever voor een van de andere workshops met papier.

Een workshop decopatch is als creatieve workshop ideaal om gezellig met zijn allen te knutselen. Een relatief makkelijke decoratietechniek, vanwege het stevige papier met de meest prachtige kleuren en patronen, dat niet zo snel scheurt. Voor iedereen te volgen in een atelier, maar ook op elke gewenste locatie in Nederland.

Weergave:
1 workshops decopatch

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01