Workshop cupcakes
Bakken en decoreren met passie

Zoek een activiteit

Bakken, versieren en fun zijn de ingrediënten voor een heerlijke cupcake

Voor een workshop cupcakes bij jou in de buurt, hoef je niet lang te zoeken. Aan de slag met cupcakes recepten en het versieren. Hartstikke gezellig en uitstekend geschikt voor een workshop als vrijgezellenfeest met vrouwen, maar ook als vriendinnenuitje om gezellig een aantal uurtjes creatief met elkaar door te brengen. Terwijl het ook steeds vaker als teamuitje wordt beschouwd voor het verstevigen van de onderlinge band in een ongedwongen sfeer.

Doe deze workshop op locatie in een bakstudio of atelier of organiseer het bij iemand thuis of bij het bedrijf, waarbij alle materialen worden meegebracht en waarna alles weer wordt opgeruimd. Ideaal voor kinderfeestjes in een huiselijke sfeer en waar je verder geen omkijken naar zult hebben.

Vaak kun je in combinatie met een workshop ‘high tea’ of een workshop taart maken ook bijzonder goed slagen, terwijl bij zogenaamde theefeestjes de cupcakes nooit zullen ontbreken.

€ 30,00 per persoon
Vanaf 6 personen
Altijd al eens willen leren hoe je van die prachtige cupcakes kunt versieren? Dan is deze workshop perfect voor jou! Tijdens deze workshop leren we je alles over het decoreren van cupcakes. We beginnen met simpele versiersels die je met de hand kunt maken zodat je de basistechnieken onder de knie krijgt. Daarna ga je zelf aan de slag en kan je de cupcakes naar eigen creativiteit versieren of kan je je laten inspireren door allerlei voorbeelden die volop beschikbaar zijn.
€ 25,00 per persoon
Vanaf 6 personen en in het weekend vanaf 8 personen
Kunstwerkjes om in te bijten, bewonderen... nee, toch maar bijten Een workshop cupcakes decoreren! In de workshop leer je hoe je cupcakes kunt decoreren.
Vanaf € 25,00 per persoon
Vanaf 6 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie
De vrolijke Taart verzorgt allerlei workshops voor volwassenen.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties