starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Workshop creatief met Powertex bij Luster Workshops

Wat ga je doen

Wil je eens iets anders dan de standaard creatieve workshop? Kies dan voor Powertex!

Van beeld tot schilderij, alles is te maken met powertex. Een Powertex workshop biedt vele mogelijkheden voor de meest kunstzinnige, decoratieve vormen en is milieuvriendelijk.
Tijdens onze workshops leer je technieken en vormen te combineren. Het werken met Powertex biedt unieke resultaten voor home decoration en objecten voor binnen en buiten. In een creatieve workshop van (minimaal) een dagdeel creëer jij je eigen kunstwerk. Na drie weken drogen en uitharden is het ook nog eens weerbestendig.

Ben je op zoek naar een creatieve/leuke invulling voor een activiteit die je organiseert?
Teamuitje/teambuilding
Vrijgezellenfeest
Familiedag
Vrienden
Etc.

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Het kan allemaal voor jullie geregeld worden. Laat ons weten welke datum je wilt plannen, welke regio je zit en wat jullie budget is, dan zorgen wij voor een snel voorstel.
Onze creatieve workshops kunnen in principe op elke geschikte locatie georganiseerd worden, mits de beschikbare ruimte zich daarvoor leent. Ook mogelijk op je eigen locatie. Indien gewenst in combinatie met een arrangement. Bijvoorbeeld een High Tea of een lunch of diner. Ook hebben wij samenwerkingen met met koffie- en theehuizen, een aantal Praxis Tuincentra, BijStox- en Intratuin-vestigingen in heel Nederland. In Zutphen, Ermelo en Drachten kun je voor een creatieve workshop terecht in een van onze ateliers.
De mogelijkheden zijn zeer divers waarbij iedereen met of zonder creatieve aanleg de leukste werken kan maken.
Tot ziens!

Powertex passie: Ontspanning door creatieve inspanning.
Lusterworkshops is gecertificeerd voor het verzorgen van de diverse Powertex workshops, Art Experience.

Heb je interesse in deze workshop?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01