tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer media workshops
Workshop commercial maken

Maak samen een origineel reclamespotje onder begeleiding van een ervaren filmmaker

Een commercial is een reclameboodschap die de kijker of luisteraar aanzet tot een bepaalde actie, bijvoorbeeld het kopen van een product. Een goede commercial moet aan heel wat eisen voldoen, maar een hele slechte kan soms ook wel weer effect hebben. Tijdens een workshop commercial maken gaan jullie zelf  aan de slag met dit onderwerp.

Lees verder

Daarbij krijgen jullie natuurlijk eerst heel veel tips, uitleg en hulp. Je zult merken dat dit proces veel creativiteit in je los maakt en dat het veel energie geeft om samen aan het eindproduct te werken. Wordt het een commercial voor radio of tv? Gaan jullie je bedrijf aanprijzen of draait alles om de bruid, bruidegom of het feestvarken in jullie midden?

Werk samen aan een reclamesport of in groepjes aan meerdere. De eindproducten krijg je afgemonteerd toegestuurd. Mogelijk in heel Nederland door het gebruik van mobiele opname studio’s.

Weergave:
4 workshops

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?