tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather

Workshop cocktail shaken - Aan het strand

Omschrijving

Leer hoe je zelf de lekkerste cocktails maakt tijdens onze cocktail workshop. En waar kun je dat beter doen dan aan het strand of in Den Haag?! Of wij komen naar jou toe. Ideaal als begin van de vrienden- of vrijgezellenavond of als afsluiter van een familiedag of bedrijfsuitje. Voor je het weet heb je de smaak te pakken en sta je te shaken als een echte bartender!

Je krijgt een korte introductie over hoe je het best kunt shaken en mixen. Dan gaat iedereen 3 verschillende cocktails maken. Die worden natuurlijk geserveerd met decoratie erbovenop, zodat het er allemaal professioneel uitziet. En het allerbelangrijkste: die cocktails moeten natuurlijk ook geproefd worden.

Volg de cocktail workshop in Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland of Den Haag. Of laat ons weten waar je de workshop wilt organiseren en wij komen naar jou toe! Laat ons weten waar, wanneer en met wie je wilt komen, en wij zorgen voor een te gekke workshop.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van de workshop

€ 25,- tot € 30,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 8 personen
2 uur
Binnen en buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01