starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Workshop Cartoon tekenen

Maak je eigen stripverhaal tijdens een workshop cartoon tekenen

Creatief met pen en papier om een originele cartoon te tekenen

Leer in een dagdeel of een hele dag de ins en outs van een goede strip en ga zelf aan het tekenen en schrijven met deze leuke workshop strip tekenen. Onder begeleiding van professionele cartoonisten leren jullie nieuwe dingen, zijn jullie gezellig samen en maken jullie ook nog iets unieks.

Tekentechnieken en conceptontwikkeling, vanaf de eerste stap, het bedenken van een idee tot de uitwerking van de cartoon, dit komt allemaal aan bod. Leuk om te doen met je vrienden of vriendinnen groep of met je collega’s. Maak een leuke, ludieke strip of werk doelgericht aan een bepaald thema.

Deze workshop kan overal gegeven worden en je hoeft er niet goed voor te kunnen tekenen. Bij een cartoon komt veel meer kijken en iedereen kan zijn eigen inbreng.

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

1,5 meter

Workshops Cartoontekenen kunnen op verschillende manieren gegeven worden. The Cartoonacademy heeft veel ervaring in het lesgeven hoe een cartoon te maken en daar ook educatiemateriaal voor ontwikkeld. Aan de hand van diverse oefeningen doen jullie verschillende vaardigheden op, waarmee vervolgens een eindcartoon gemaakt kan worden. Deze mag men uiteraard mee naar huis nemen.

Prijs
€ 20,00 tot € 29,50 per persoon
Aantal
Vanaf 4 personen
Locaties
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland.
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01