tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer dansworkshops
Workshop buikdansen

Sierlijke bewegingen op mystieke muziek begeef je in oosterse sferen

De buikdans is een oriëntaalse dansvorm die is ontstaan in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De dansvorm ziet er fascinerend uit, omdat verschillende lichaamsdelen los van elkaar bewegingen maken. Toch is hiervoor juist een goede samenwerking in het hele lichaam nodig. De meeste bewegingen ontstaan daarbij vanuit de heupen en het bekkengebied. Daarom zijn we het hier in het westen buikdansen gaan noemen.

Lees verder

Een workshop buikdansen gaat je veel brengen. Je leert spiergroepen aanspannen en ontspannen en zult plezier en tevredenheid ervaren als je de bewegingen begint door te krijgen. En dat gaat iedereen lukken. Dit geeft zelfvertrouwen en kracht. Leuk dus om te doen met je vriendinnen of geliefde collega’s. En het geeft een extra dimensie aan een vrijgezellenfeest.

De workshop is zo opgebouwd dat je stap voor stap leert hoe de bewegingen gaan. Met de juiste accessoires kom je nog verder in oosterse sferen en kun je je overgeven aan deze bijzondere danservaring.

Weergave:
5 workshops

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01