tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag weather info home pictures2 lightbulb flame

Workshop brushletteren in een café

Omschrijving

Schrijven met een penseel, zo zou je deze techniek kunnen noemen. Met deze brushletter techniek wordt iedere tekst een feest om te zien en te lezen. Doe samen inspiratie op voor de mooiste teksten voor iedere gelegenheid.

Met een pen met penseelpunt gaan jullie verschillende technieken oefenen voor dunne lijnen, dikke lijnen en andere mooie effecten. Zelfs een minder mooi handschrift wordt mooi met brushletteren. Jullie gaan oefenen, oefenen en nog eens oefenen om uiteindelijk het resultaat in de mooiste teksten neer te schrijven op kleurige kaartjes.

Een enthousiaste artiest begeleidt jullie tijden deze gezellige en creatieve workshop die leuk is om te doen tijdens een uitje met collega’s, een vriendinnendagje of vrijgezellenfeestje. De workshop vindt plaats in een sfeervolle horecagelegenheid bij jullie in de buurt.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

€ 37,50 tot € 39,50 per persoon (incl. BTW)
10 tot 200 personen
2 uur
Nederlands en Engels
Binnen
Bij een horeca locatie in de buurt
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01