tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Workshop boogschieten - Wij komen op locatie in Nederland

Wat ga je doen?

Een workshop boogschieten is leuk voor jong en oud en is zelfs mogelijk in je eigen tuin want wij komen met alle benodigdheden naar de locatie van jouw keuze toe, hoe tof is dat.
Onder begeleiding van een ervaren instructeur gaan jullie op een verantwoorde manier kennis maken met deze oeroude schietsport waarbij alles draait om houding, richten, aanspannen en loslaten, je zult zien dat het snel vertrouwd is en dat boogschieten als activiteit een schot in de roos is!

Om de verschillen in kracht te ervaren mogen jullie met drie verschillende type bogen gaan schieten. Waaronder de Bare bow (een boog zonder hulpmiddelen), de Compound boog (boog met katrollen) en de Recurve boog (boog zonder stabilisatoren).
Ook is er gedacht aan mensen die niet voldoende kracht hebben of een blessure, voor hen is er een kruisboog beschikbaar, zodat iedereen mee kan don.
Na een oefensessie gaat het echte werk beginnen en zal er voor punten geschoten gaan worden. Dit kan individueel maar ook in teams. Spannend!

Een workshop boogschieten is een absolute een aanrader als teamuitje of bedrijfsuitje, maar het is ook een leuke invulling tijdens een familiedag, vrijgezellenfeest of uitje met vrienden, wij komen graag naar bij jullie langs.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 25,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 20 personen
1 tot 2 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01