starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Workshop Bonbons Maken in Utrecht

Wat ga je doen

Laat je ultieme chocoladedroom uitkomen met onze Bonbonworkshop! Een workshop waarbij je samen met je vrienden, familie of collega’s bonbons gaat maken en waar we jullie de fijne kneepjes van het vak zullen bijbrengen.

Een goede bonbon is geheimzinnig en onweerstaanbaar lekker. Wat dacht je van bijzondere exemplaren als witte chocolade bonbon met limoen en kokos? Of van bonbons met een verrukkelijke vulling van rozenwater, cheesecake of Tiramisu? Of experimenteer zelf met ingrediënten uit ons winkeltje en leef je uit onder onze begeleiding!

Bonbon workshop in de avond boeken? Dan kan voor een meerprijs van € 15,- p.p. We serveren er in de avond een uitgebreide en luxere chocoladefondue bij! We spelen in op de trend ‘kaas en chocolade‘. B.v Blauwaderkaas gecombineerd met een brownie of brie met pure chocolade met zeezout. Wat dacht je van witte chocolade soep met frambozen parels?.
De workshop in de avond duurt 3 uur. Deze workshop is ideaal als je niet zwaar wil tafelen, maar wel genoeg wil eten als avondmaal. Ben je gek van chocolade en vind je het leuk om te experimenteren in de keuken? Boek dan onze bonbonworkshop in de avond!

Het is mogelijk om voor € 14,95 een starterspakket p.p. te bestellen met producten die in deze workshop gebruikt worden, zodat iedereen met zijn opgedane kennis en inspiratie thuis ook zijn eigen bonbons kan maken!

Heb je interesse in deze workshop?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01