tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Workshop bodypaint - bij jou op locatie

Wat ga je doen?

Lijkt het je leuk om een echte bodypaint te maken onder begeleiding van een professionele schilder? Bodypainten doe je met speciale verf en pigmenten en je kan de mooiste effecten bereiken door met airbrush, kwasten, borstels, sponzen en je vingers te werken. Wil je de vrijgezel beschilderen, of wil je graag één of meerdere ingehuurde modellen beschilderen? Alles kan!

Als jullie deze workshop boeken komen wij op locatie, dat kan bij één van jullie thuis zijn of in een afgehuurde locatie. We zorgen er voor dat er een praktische werkruimte ontstaat door met afdekplastic een stuk vloer te bedekken. Daarna laten we een aantal voorbeelden zien hoe je modellen kan beschilderen. Vervolgens maken de deelnemers een ontwerp op papier, en maken we een taakverdeling: wie gaat welk deel van het model beschilderen? Daarna krijgen jullie uitleg over verf, technieken en materialen. En dan mogen jullie in groepjes aan de slag.

We kunnen met één van je vrienden of vriendinnen beschilderen, maar we kunnen ook één of meerdere mannelijke of vrouwelijke modellen meenemen (meer dan één model: reken op € 250,00 per extra model).

Na afloop maken we een mooie groepsfoto met het beschilderde model in het midden.
Dit is een unieke workshop en gegarandeerd een verrassing voor de deelnemers. En de foto's, tsja, die worden spectaculair!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 40,- per persoon (incl. BTW)
4 tot 40 personen
Ongeveer 2 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01